SEO - no cure no pay! Søgemaskineoptimering der virker

No cure, no pay – SEO

 

Det amerikanske marketingprincip no cure, no pay betyder helt enkelt, at man ikke skal betale, hvis effekten, der aftales fra start på en kampagne, udebliver. Det er noget, som vi har taget til os hos Supra Media …

Bestilles der en SEO-løsning igennem os, er det med forudsætningen om, at vi placerer jeres virksomhed i top 10 på Google.dk. Der faktureres derfor KUN for placeringer på side 1 i denne søgemaskine – alle andre søgemaskiner og alt andet arbejde og rådgivning er gratis!

Denne ordning tilbydes fra bare 695 kr. eks. moms pr. søgesætning månedligt i top 10. No cure, no pay kan blive adgangsbilletten til mere salg eller starten på ny branding.

Supra Media er et PR-bureau med dokumenteret erfaring inden for SEO, som bl.a. har hjulpet private virksomheder og organisationer med at få topplaceringer på Google. Placeringer, der både har betydet øget trafik og nye forretningsmuligheder eller politisk effekt for vores kunder.

Derfor tør vi garantere, at vores værktøjer virker, og at vi kan hjælpe dig og din virksomhed til større synlighed på nettet.

 

____________________________________

”For vores virksomhed er det essentielt at blive fundet på de rigtige ord på Google. Supra Media er en både professionel og løsningsorienteret virksomhed, der skaber de resultater vi har brug for. Varm anbefaling herfra.”
MARTIN LYTH
Forretningsudvikler, Strangas Konditori

strangas seo-analyse

 

“Ejendomsmæglere bruger mange penge på annoncering Vi tænker lidt anderledes gennem brug af Boligsiden og køb af søgemaskineoptimering. Til det formål har Supra Medias no cure, no pay-SEO passet godt ind. Kunderne finder frem til vores priser online eller et lokalområde, som vi dækker.”
FRANK HØHOLT
Ejer og ejendomsmægler, ABC Mæglerne

no-cure-no-pay-seo-ejendomsmagler