SEO-analyse | Optimering af SEO med Supra Media

Bliver jeres hjemmeside fundet?

 

Mange firmaer oplever problemer med synligheden på specielt Google – man bliver ikke fundet højt oppe på søgninger længere, eller er aldrig rigtig blevet fundet på den altoverskyggende søgemaskine herhjemme.

Det er frustrerende at kaste penge efter en hjemmeside, der ”ikke virker”. Der kan være mange grunde til, at en virksomhedsside ikke giver henvendelser :

– Hjemmesiden kan være helt ny og mangler derfor troværdighed ifølge Googles sorteringsmetode
– Hjemmesiden kan have tabt indgående links med tiden. Og har dermed lavere troværdighed end før
– En konkurrent kan have udøvet såkaldt negativ SEO ved bevidst at have indkøbt spam-links som peger på jeres side
– Hjemmesiden bliver måske fundet på søgeord, der ikke er relevante. Hvis man søger efter en tømrer, nytter det ikke, at en VVS-mand dukker op

 

Opnå effekt med Supra SEO

Hos Supra Media har vi en lang række værktøjer til at lokalisere de fejl og mangler, der gør at jeres hjemmeside ikke bliver fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere. Det kan derfor være fornuftigt at spørge os til råds, inden I bestiller en ny hjemmeside, da vi kan være med til at sikre, at hjemmesiden får en SEO-strategi og bliver funktionel og effektiv fra start.

Vi laver også SEO-analyser på allerede eksisterende hjemmesider med Google-problemer. Analyserne tilbydes gratis, med kun så længe der er tale om opstart på et SEO-abonnement. Ved betalt analyse vil det altid være Søren F. Lillesøe, som står for det givne konsulentarbejde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde om, hvordan jeres hjemmeside kan blive mere synlig!

 

____________________________________

“Søren Lillesøe har en stor viden om søgemaskineoptimering og er en god underviser med et fint overblik.”
LULU MARIE PEDERSEN
Kampagnekonsulent i PROSA

image5-resized