SEO - søgemaskineoptimering med no cure no pay

Søgemaskineoptimering (SEO)

 

Søgemaskineoptimering eller SEO (Search Engine Optimization) handler om koder og tekst, der kan få en hjemmeside højere op på søgemaskinerne på givne ord eller sætninger. Supra Media var det formentlig første danske PR-bureau på SEO-siden – en løsning er brugbar, hvis man på et forretnings- eller interesseområde ønsker f.eks. mere salg.

Søgemaskineoptimeringen sker ud fra forskellige sætninger eller ord foreslået af Supra Media i dialog med virksomheden efter en analyse baseret på trafikpotentiale på Google og sekundært Bing.

Formålet kan være :

• Øget salg
• Flere henvendelser
• Politisk påvirkning
• Udbredelse af nyt brand

De pågældende mål opnås mest effektivt ved at give Supra Media adgang til jeres hjemmeside, og ved at vi lægger en række artikler på nettet, der kan hjælpe placeringen på vej.

 

Fordele ved SEO

– SEO-tekster er et effektivt værktøj til at tiltrække trafik. Derudover viser undersøgelser også, at kundernes loyalitet ved brug af SEO er langt højere end ved brug af annoncer som f.eks. Google Adwords (kilde: Custora)
– Flere og flere forbrugere leder på nettet efter det, de mangler. Vi kan igennem SEO hjælpe med, at kunderne finder jeres produkt
– Ved hjælp af SEO får I tilført mere loyale kunder og mere præcis viden om, hvor de kommer fra

For at vise hvordan en SEO-strategi eksekveres, kommer her en gennemgang af, hvordan vi hjalp ejendomsmæglerne Ekman Bolig til bedre placeringer.

Case
Ekman Bolig havde ét problem: De blev stort set ikke fundet i den dominerende søgemaskine Google på andet end deres navn. Firmaet havde desuden svært ved at få kontakt til nye sælgere af boliger i hovedstadsområdet uden for de ansattes netværk.

Arbejdsgang
Supra Media aftalte med Ekman Bolig en SEO-strategi og gik i gang med arbejdet på hjemmesiden samt udlægning af artikler på nettet. Fra det første arbejde gik i gang, til de optimale resultatet var nået, gik der 4-5 måneder.

Resultat
Ekmanbolig.dk opnåede side 1-placeringer på vigtige søgetermer som ”ejendomsmægler”, ”ejendomsmægler Roskilde” og ”ejendomsmægler København” (Ekman Boligs vigtigste lokalområder).

Derudover slog Ekmanbolig.dk besøgsrekord i december måned, hvor der ofte er få boligfremvisninger.

 

____________________________________

“Det er helt fænomenalt – så en stor anbefaling her fra. Supra Media er noget for virksomheder, som ønsker at være synlige på internettet.”
LARS EKMAN
Direktør i Ekman Bolig

 

slider_3